FELHÍVÁSOK

Tisztelt Nagykőrösiek!

Az Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény a helyi vendéglátás múltját a 18. század végétől 1990-ig bemutató időszaki kiállítást szervez, melynek megnyitójára 2024.06.22-én, a Múzeumok Éjszakája országos rendezvénysorozat keretén belül kerül sor.

Ezúton kérjük Nagykőrös lakosságát, hogy aki rendelkezik – helyi vonatkozású – az 1990 előtti nagykőrösi vendéglátást megörökítő anyaggal (fénykép, plakát, étlap, egyéb dokumentum stb.), az másolás céljából rövid időre bocsássa azt a kiállítás készítői rendelkezésére! Amennyiben korabeli tárgy (pl. pohár, kanál, tányér, szalvéta, bútorzat stb.), emléktárgy birtokosa, kérjük, hogy ajánlja fel a kiállítás idejére!

Bővebb felvilágosítás a +36209509560-as telefonszámon, a muzeum@korosikultura.hu e-mail címen vagy személyesen a múzeumban kapható.
Leadás helyszíne: Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény; kedd-vasárnap 10-18 óra.
Leadás határideje: 2024. május 25.

Szíves közreműködésüket előre is köszönjük!

FELHÍVÁS
Trianoni vonatkozású emlékek gyűjtésére

Tisztelt Nagykőrösi Polgárok!

„Csak az államnak van határa, a nemzetnek nincs” címmel a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ és a Teleki Sámuel Kulturális Egyesület kiállítást szervez a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából (június 4.) a Rácz József Galériában.

Ezúton kérjük Nagykőrös lakosságát, hogy aki rendelkezik – elsősorban helyi vonatkozású – a trianoni békediktátumot, a trianoni emlékezetet, az országzászló felállítását megörökítő anyaggal (fénykép, plakát, újságcikk, dokumentum, térkép stb.), az másolás céljából rövid időre bocsássa azt a kiállítás készítői rendelkezésére! Amennyiben korabeli tárgy, emléktárgy birtokosa, kérjük, hogy ajánlja fel a kiállítás idejére!

Bővebb felvilágosítás a +36209509560 -as telefonszámon kapható.
Leadás helyszíne: kulturális központ információs pultja, hétfő-péntek 8-16 óra.
Leadás határideje: 2024. március 14.

Szíves közreműködésüket előre is köszönjük! 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához. A részletes leírást megtalálja az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓBAN.